businessdag 2017

Voor onze jaarlijkse Businessdag werd op donderdag 14 september een bezoek gebracht aan Hanzestad Zwolle. De aftrap was in het IJssel Delta Center, waar ook de eredivisieclub PEC Zwolle haar thuishaven heeft. Tijdens een prima lunch werd ons in een notendop het reilen en zeilen van deze mooie eredivisieclub uit de doeken gedaan.

Tijdens de rondleiding door twee oud-spelers, werd duidelijk dat dit stadion deel uitmaakt van een soort van bedrijfsverzamelgebouw. Zo zijn in het complex scholen, winkels en horeca gevestigd en zelfs een enorm hotelcomplex (Lumen).
 
Daarna was het kennismaken met de regen tijdens een stadswandeling onder leiding van twee stadgidsen. Dit duo deed flink hun best om twee groepen door de fraaie binnenstad naar de rondvaartboot in de grachten te loodsen. Gelukkig was iedereen op tijd bij deze bijzondere boot. Ondanks de aanhoudende regen was het culinaire deel op deze BBQ-boot prima verzorgd. Met een beetje muziek en wat dekentjes (en drank) tegen de kou werden we ruim twee uur door de grachten van de Zwolse binnenstad rondgevaren. Dankzij de lage temperatuur was het dus niet vreemd dat het op de terugweg in de warme bus op een aantal plekken knap rustig was. Ondanks het miserabele weer kunnen we toch terugkijken op een leuke en interessante dag.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

midzomeren 

Op dinsdag 27 juni 2017 waren de leden en een aantal partners te gast bij Restaurant de Goudsberg. Na een hapje en een drankje werd door de ingelaste buitengewone ledenvergadering officieel afscheid genomen van penningmeester Otto Meijnen en werd de nieuwe penningmeester Maarten Blok geïnstalleerd. In het welkomstwoord werden de nieuwe leden voorgesteld of genoemd indien zij vanavond niet aanwezig konden zijn. Na dit officiële gedeelte van de avond was het tijd voor de roofvogeldemonstratie van De Valk Roofvogels. De demonstratie werd opgebouwd van kleine dwerguil tot de grote kroonkraanvogel en eindigde met de Hertog van Vitesse. Er lagen een aantal handschoenen gereed voor de aanwezigen, zodat de vogels op de hand konden vliegen. Een aantal malen werd iemand uit het publiek gevraagd te assisteren en zo hoorde het rennen met een nepprooi voor de roodstaartbuizerd ook bij de demonstratie.

Na de demonstratie begaven de aanwezigen zich weer naar het restaurant waar men kon genieten van een Spaans buffet en life-cooking, dat geserveerd werd op diverse foodspots.

Deze avond werden ook de contracten van de nieuwe leden Sportted en Plus Holtrop getekend. Wederom een geslaagde avond met dank aan Restaurant De Goudsberg, De Valk Roofvogels en alle aanwezigen. 

 

bedrijfsbezoek

Op 11 mei waren we met zo'n 45 leden van de businessclub Foot Valley te gast bij "de Fietser" in Ede. Dit keer was er samenwerking gezocht met VVP, Vallei Volleybal Prins eredivisie volleybal vereniging, die door circa 10 sponsoren vertegenwoordigd werd. We werden vriendelijk ontvangen door manager Dennis, samen met zijn collega's. Na een welkomstwoord door Jan Veldhuizen, gaf Dennis een boeiende presentatie over "De Fietser". Zijn verhaal werd ondersteund met prachtig filmmateriaal. De eerste film was uit de oude doos en ging over de geschiedenis van de Fiets in Nederland. De tweede film ging over de historie van het ENKA-gebouw, waarin tevens werd getoond hoe dit prachtige gebouw is opgeknapt tot het huidige fraaie gebouw.

Na de presentatie was er gelegenheid tot bezichtigen van o.a. het museum en de belevingswereld. Ook worden er op de testbaan de nodige fietsen uitgetest.

Na deze inspanningen konden we ons tegoed doen aan een overheerlijk buffet, waarvoor werd gezorgd door onze nieuwe sponsor De Maes Catering Service.

Jan Veldhuizen en Dick van der Maas tekenden vervolgens de sponsorovereenkomst. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd evenement.

 

preuvenement

Na een paar maanden winterstop van de evenementen, vond de aftrap voor 2017 plaats op dinsdagavond 7 maart met een Preuvenement. De gastheer was Peter van Kleef van De Brasserie in Bennekom. Samen met Banketbakkerij Mekking en Gall & Gall Bennekom heeft hij de aanwezigen voorzien van diverse gerechten en een bijpassende wijn. Op diverse plaatsen binnen en buiten waren medewerkers aanwezig om de gerechten, waaronder zalm, carpaccio en binnenlands big, te bereiden en uit te delen. Banketbakkerij Mekking lichtte een tipje van de sluier op over het maken van chocola en deelde diverse lekkernijen uit. Gall & Gall gaf aan belangstellenden informatie over de gekozen wijnen en had Gert Adams van de Vereniging Oud Bennekom uitgenodigd. Daarnaast was Vleesboerderij Het Binnenveld aanwezig met diverse kaas- en worstsoorten. De avond werd muzikaal omlijst door een mannelijk duo en er werd goed gebruik gemaakt van het aanwezige netwerk. We mogen dit oprecht een zeer geslaagde avond noemen met een grote opkomst en een hele gezellige sfeer. Wij bedanken de organisatoren van deze avond. Chapeau! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WINTER BBQ

Wat gebeurt er als je Kees van Wonderen uitnodigt om te spreken... Een grote opkomst van leden.

Op dinsdagavond 29 november 2016 was Restaurant Buitenzorg de gastheer van deze avond. De leden werden ontvangen met een drankje en er werd een voorgerecht uitgeserveerd. Daarna verhuisde men naar een andere zaal. Jan Veldhuizen hield een korte inleiding en de aanwezige wethouder Johan Weijland nam ook nog even de microfoon ter hand. Maar de leden kwamen voornamelijk voor de spreker van vanavond: Kees van Wonderen. Kees nodigde eerst de aanwezigen uit om ‘zelf’ als bondscoach te fungeren en aan te geven wat er niet goed gaat in en bij het Nederlands voetbal. Lodewijk de Kruif noteerde voor Kees deze zaken op het bord. Een bruggetje zo bleek, naar het rapport en de speerpunten van de KNVB. Kees leidde de aanwezigen door zijn loopbaan als voetballer en coach en liet een aantal mooie voetbalmomenten zien. Voor de Ajax-supporters was het soms even slikken, maar toen bekend werd dat Kees vroeger bij Bennekom altijd een mascotte met Ajax-shirt in het net hing, verzachtte dat de pijn. Hierna was het tijd voor de bbq. De leden konden zelf hun gewenste stukje vlees/vis op de bbq leggen en dat was een druk en gezellig tafereel. Ons nieuwe lid ‘Banketbakkerij Mekking’ heeft deze avond het contract ondertekend en had voor de aanwezigen een lekker Sint-pakketje gemaakt. Een leuke geste waarvan iedereen zeker zal genieten. Kortom: een drukke, gezellige avond met ‘onze’ Kees als spreker. Wij bedanken Restaurant Buitenzorg, Kees van Wonderen en Banketbakkerij Mekking voor alle goede zorgen en een geslaagde avond.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BUSINESS EVENT

 

Op 20 september 2016 was Eurovite te Ede onze gastheer. De leden van Foot Valley, Polar Bears (waterpolo), WMHC (hockey) en een aantal genodigden waren door Eurovite uitgenodigd om o.a. een kijkje te nemen binnen dit toonaangevende bedrijf.

Na de ontvangst met een hapje en drankje, verzorgd door de studenten van de Rijn-IJssel Vakschool Wageningen, werd de avond ingeleid door Jan Veldhuizen (Foot Valley) en Hendrik v.d. Beek (Eurovite).

Vervolgens nam Arno Boon ons via een aantal herinneringen mee naar de toekomst van de Wageningse Berg. Hendrik v.d. Beek was de eerste op deze avond die lid werd van de Business Community van het Future Center Wageningen.

De enthousiaste Hans Nieuwenburg (persvoorlichter NOC-NSF) blikte terug op de Olympische Spelen van Rio 2016. Na de mooie filmpjes waarin o.a. vreugde en verdriet van het dameswielrennen zichtbaar waren, was er nog het ontroerende filmpje over Derek Redmond bij de OS in 1992. Tot slot probeerde Hans onder de aanwezigen nog een eenduidige mening te krijgen over het voorval Yuri van Gelder, maar het was al snel duidelijk dat de meningen verdeeld waren.

Na de sprekers konden de aanwezigen gebruik maken van het Walking Dinner. Door de gehele showroom werden diverse Italiaanse gerechten geserveerd. De studenten van de Rijn-IJssel Vakschool Wageningen hadden hun uiterste best gedaan en dit was een groot succes.

Voor de geïnteresseerden was het nog mogelijk om een rondleiding door het bedrijf te krijgen en een groot aantal aanwezigen maakte hiervan gebruik. 

Een mooie avond met een mix van aanwezigen. Wij bedanken Eurovite voor deze geslaagde avond! 

BUSINESS BREAKFAST

Dinsdagochtend 6 september 2016 was een groot aantal leden vroeg op om bij het Business Breakfast aanwezig te zijn. Over de provinciale grens werden wij door ons lid Vallei Auto Groep in Veenendaal verwelkomt. Na een inleidend praatje door Jan Veldhuizen (Foot Valley) en Mike Birner (VAG), kon iedereen genieten van een goed verzorgd ontbijtbuffet. Vervolgens werd een rondgang gemaakt door de diverse showrooms van Skoda, Seat, Volkswagen en Audi. De nieuwe showroom Seat & Skoda heeft een complete metamorfose ondergaan. Het was een inspirerende reis langs de diverse automerken en wij bedanken Vallei Auto Groep voor de gastvrijheid en het ontbijtbuffet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MIDZOMEREN

 

Op dinsdag 28 juni 2016 werd er voor de tweede keer op rij het evenement Midzomeren georganiseerd. Dit keer een uitstapje over de provinciale grens in Veenendaal bij ons lid Restaurant Vendel, waar Jan-Egbert Bos sinds begin dit jaar de scepter zwaait.

De leden werden op deze mooie, verrassende locatie ontvangen met een drankje. De zaal binnen en het terras stond tot onze beschikking en mede door het aangename weer, begaf het meerendeel van de aanwezigen zich naar het terras. Na een kort welkomstwoord door secretaris Jan Veldhuizen, konden de leden en hun partners diverse gerechten nuttigen. Buiten was er live-cooking met o.a. de Green-Egg en binnen stonden diverse gerechten in buffetvorm. De Edese Band 'Blue Moray' was ook dit jaar van de partij en speelde binnen een leuk repertoire. Het was een gezellige avond in een ongedwongen sfeer waarbij men grif gebruik maakte van de mogelijkheid om te netwerken.

Wij bedanken Restaurant Vendel en de band Blue Moray.

Fijne vakantie en tot ziens bij het volgende evenement in september!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BUSINESSDAG "BOER ON TOER"

 

Dagje Achterhoek.... Toer on Boer!!

Op 24 mei hebben we invulling gegeven aan de jaarlijkse businessdag van BC Foot Valley. Niet zoals de vorige jaren een stedentrip, maar dit keer naar het platteland in de Achterhoek. We verzamelden om 10.30 uur bij de Reehorst in Ede, om vervolgens om 11.00 uur met de bus naar het oosten te vertrekken.

Daar aangekomen genoten we eerst van een goed verzorgde lunch bij "Carpe Diem", in de buurtschap "Vethuizen". Tijdens de lunch werden we door cabaretière Irene van der Aart meegenomen in de typische en onderscheidende leefstijl van 'de Achterhoeker'. Saillant detail is dat Irene een echte westerling (Amsterdamse) is, die per toeval tijdens een vakantie op Cuba een Achterhoekse boer heeft getroffen en daarmee is getrouwd.

Ons eerste bedrijfsbezoek was een biologische varkensboer. Een boer en boerin in hart en nieren, met veel liefde voor hun varkens. Zij lieten ons zien dat er met 'onderscheidend en alternatief boeren' nog wel geld te verdienen is. Bij hun 'buitenwinkel' werd oor menig van ons dan ook de housemade worden gekocht.

Vervolgens een bezoek aan een moderne melkveehouder met een zogenaamde 'serrestal'. Geheel open, waardoor de koeien één met de natuur zijn. Twee melkrobots waren nagenoeg continue aan het werk om de circa 120 melkkoeien 'uit te melken'.

Irene maakte ons tijdens de busreis duidelijk hoe moeilijk de boeren het thans hebben. Zowel met de slechte vlees- en biggenprijzen, als ook met de lage melkprijzen. Hard werken en dan nog verlies maken ook!

Onze laatste bezoek was aan een wijnlandgoed in Gendringen. Hier werden we meengenomen in de change 'van varkensboer naar wijnboer' en de ambachtelijke arbeid die hierbij komt kijken. Zeer interessant, maar het meest werd wellicht genoten van de afsluiting; een wijnproeverij van heerlijke Achterhoekse wijnen. Met de nodige gekochte flessen en dozen wijn, werd de terugreis naar Ede aanvaard, waar we hebben genoten van 'live cooking' bij Valentino.

Iedereen keek met veel plezier terug waarbij velen aangaven nog zeker een keer terug te gaan naar die mooie omgeving, die bij velen niet goed bekend was.

 

ARJAN ERKEL

Maandag 7 maart 2016 bestond de businessavond uit een ontmoeting tussen de leden van Business Club Foot Valley en de Ondernemerskring Midden Gelderland. Het geheel vond plaats in muziekcentrum OBK te Bennekom. Na de ontvangst van ruim 100 personen kreeg het programma een vervolg in de grote zaal van OBK. De aanwezigen konden plaats nemen op de mooie tribune van OBK. Na een welkomstpraatje van de Businessclub en de Ondernemerskring, hield Dirk Jan van den Brink een mooi betoog voor ‘Dinner in the Sky’, een gedekte tafel met daaromheen 22 eters, vastgegespt aan hun stoelen en dat alles hangend op 50 meter hoogte onder een reusachtige kraan. Dit evenement zal plaatsvinden op een locatie in Ede en men kan zich hiervoor aanmelden. De opbrengst van dit evenement is bestemd voor de Stichting Free a Girl. Na mooie beelden van het ‘diner-op-hoogte’, nam Arjan Erkel de microfoon over. Arjan is mede-oprichter en ambassadeur van de stichting Free a Girl en vertelde een boeiend verhaal over deze stichting, maar voornamelijk over zijn ontvoering en gijzeling. Respect voor Arjan dat hij na deze heftige periode zo in het leven staat. Jan Veldhuizen van Foot Valley bedankte Arjan Erkel voor zijn komst en overhandigde hem een mooi kistje wijn. Daarna was het mogelijk om het boek ‘Ontvoerd’ van Arjan te kopen en door hem te laten signeren. Tevens was Arjan bereid om de nodige vragen te beantwoorden. Tijdens het nuttigen van een drankje en wederom goede netwerkmogelijkheden, werd er door de medewerkers van ’t Pakhuis met man en macht gewerkt om de zaal om te bouwen tot buffetzaal. Er werd een gevarieerd buffet geserveerd met gerechten uit Amerika, Frankrijk, Marokko en Thailand. Peter v.d. Jagt (Duofort B.V.) heeft deze avond het contract ondertekend en wij verwelkomen hem als lid van de Business Club Foot Valley. Wij bedanken JCI-Ede, ’t Pakhuis, OBK, Arjan Erkel en de Ondernemerskring Midden Gelderland voor hun bijdrage aan deze nuttige en boeiende businessavond voor onze leden.

 

 

 

 

 

 

businessdag den haag

De jaarlijkse Footvalley Businessdag op 24 november was traditiegetrouw een bijzonder uitstapje, ditmaal in het centrum van onze residentie Den Haag. Schoof bij de lunch Hans Biesheuvel van DNL al bij onze leden aan, bij de borrel was Erik Ziengs (VVD Tweede Kamer Lid) onze gast. Het werd hier al snel duidelijk, dat beide heren op hun eigen manier proberen het MKB zo goed mogelijk te positioneren in de landelijke politiek. Tussen deze lunch en borrel door werd al wandelend rondom de Tweede Kamergebouwen achtereenvolgens 'De Ridderzaal' en het museum 'Escher in het Paleis' bezocht. 's Avonds werd in Restaurant De Brasserie in Bennekom een heerlijk buffet geserveerd, waarbij de leden letterlijk een kijkje in de keuken mochten nemen. Gedurende de hele dat zijn er gelukkig weer veel visitekaartjes uitgewisseld, dat is naast gezelligheid ook één van de pijlers van onze club, het netwerken. Kortom, een zeer geslaagde dag. Onze bijzondere dank gaat uit naar ONL (www.onl.nl) voor de ondersteuning in Den Haag en de Rabobank Vallei en Rijn als gewaardeerde sponsor van het avondgedeelte in Bennekom. Bent u ook benieuwd wat volgend jaar de bestemming gaat worden na het bezoek aan de grote steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

culinair wildevent

 

Leden van de Business Clubs 'de Gelderse Kring' en 'Foot Valley' waren op 29 oktober 2015 gezamenlijk te gast bij Restaurant de Hof te Renswoude. De leden werden verwelkomt met een drankje, terwijl de stoelen bij de aanwezige sneltekenaar/karikaturist van Atelier Kronenburg continu bezet waren om een gratis karikatuur te laten maken. Op de bijeenkomst was door de W&G-Groep een tafel met (geschoten) wild ingericht. Dit wild moet nog naar de slachterij om daarna bereid te kunnen worden.

Na een korte introductie door beide businessclubs, werd het buffet geopend. Het buffet zag er zeer smakelijk uit en heeft de hongerige magen goed gevuld. Gedurende de avond konden de vele aanwezigen gezellig praten en netwerken.

De avond was zeer goed georganiseerd en was voor iedereen een geslaagd, gezellig en heerlijk evenement van beide Business Clubs. Onze dank gaat uit naar Restaurant de Hof!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BRABER EN SPORT

Dinsdag 8 september 2015 waren de businessclubleden te gast bij toplid Autobedrijf Braber. Na een hartelijke ontvangst met een drankje naar keuze, werden de aanwezigen welkom geheten door Marcel Willemsen (verkoper Autobedrijf Braber) en 3FM presentator Barend van Deelen. Na een kort inleidend praatje door Marten Kreeft werd er gestart met een quiz. Marcel Willemsen en Barend van Deelen presenteerden de quiz. De groep aanwezigen werd verdeeld in 2 groepen. Na 8 quizvragen, die allen te maken hadden met Autobedrijf Braber, was de stand 4-4. Een extra vraag moest uitkomst bieden en zodoende was er toch sprake van een winnaar.

Autobedrijf Braber is begonnen op de Prins Bernhardlaan in Ede en na een aantal verhuizingen, is het bedrijf nu gevestigd op de Dwarsweg in Ede. Een mooi, groot pand, waarbij de ontspannen sfeer en laagdrempeligheid voorop staan.

De aanwezigen hadden al iets gezien... Een rood doek over een auto... In aanwezigheid van de businessclubleden werd een mooie witte Mitsubishi Outlander onthuld. Het hele bedrijf was deze avond toegankelijk om rond te kijken. Voor de inwendige mens werd ook prima gezorgd. Een barbecuebuffet stond gereed en hiervan werd goed gegeten.

Nadat iedereen zijn of haar netwerkmogelijkheden had benut, vertrokken de gasten. Wij bedanken Autobedrijf Braber voor de hartelijke ontvangst en de verzorging van deze avond.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SPORTIEF MIDZoMEREN

Een heerlijk buffet met streekproducten verzorgd door ons lid het ’t Pakhuis, drankjes,muziek verzorgd door de Edese band Blue Moray en wandelend, fietsend of per luxe pendeldienst naar Boerderij De Mossel: vijf ingrediënten voor een gezellige midzomeravond.

De leden van de businessclub en hun partners kwamen wandelend of fietsend door de natuur van Otterlo naar Boerderij De Mossel, waar het Midzomer-evenement plaatsvond. De mensen die iets minder goed ter been waren of om een andere reden de voorkeur gaven aan het vervoer per auto, konden gebruik maken van de pendeldienst, omniet ter beschikking gesteld door ons lid de Vallei Auto Groep.

Na een kort welkomstwoord door secretaris Jan Veldhuizen, vertelde eigenaresse Chantal Prangsma een klein stukje geschiedenis van Boerderij De Mossel. Tevens kwamen de aanwezigen te weten hoe de naam De Mossel ontstaan is. Daarna was het woord aan Syl Lammers van ’t Pakhuis. Hij onthulde wat er deze avond zoal gegeten kon worden. Vervolgens werd Michiel Dekens van ITN (nieuw lid) naar voren geroepen voor de ondertekening van het contract. De officiële zaken waren hiermee afgerond en het informele gedeelte kon beginnen.

Buiten op het terras of binnen in de schaapskooi kon men gedurende de avond diverse streekproducten van het buffet nuttigen (live cooking). De band had zich binnen geïnstalleerd, maar de akoestische muziek was ook buiten hoorbaar. Helaas liet de zomerse temperatuur het deze avond afweten, maar dat stond een geslaagde avond zeker niet in de weg. Wij bedanken Boerderij De Mossel, ’t Pakhuis, Vallei Auto Groep, Blue Moray en de aanwezige leden met partners. Fijne vakantie en tot ziens bij het volgende evenement in september!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ontbijtbijeenkomst

 

Op dinsdag 19 mei 2015 waren wij te gast bij Van Veen Advocaten in Ede. In een leuke ontbijtbijeenkomst werd door Winny van Engelenhoven een uiteenzetting gegeven over de recente rechtszaken tussen de KNVB en de voetbalvereniging Bennekom. In klare taal werd het hele proces nog eens even toegelicht. Aan het einde van het verhaal was het in ieder geval duidelijk, dat de KNVB zelf verantwoordelijk is geweest voor alle commotie rondom de strafmaat.

Aansluitend  was er een heerlijk ontbijtje, wat ons werd aangeboden door de gastheer van vandaag. Hiervoor nogmaals onze dank aan Van Veen Advocaten. Al met al een prima begin van deze dag, rond 09.00 uur was iedereen weer vertrokken richting zijn of haar werk. Conclusie, zo’n ontbijtbijeenkomst blijkt gezien de goede opkomst in de toekomst voor herhaling vatbaar !

 

midas dekkers

Dinsdag 31 maart 2015 verzamelden de leden zich in Restaurant Buitenzorg voor een gevarieerd programma. Na een welkomstdrankje, werd er gestart met de jaarvergadering. Al snel druppelde de zaal helemaal vol en werd iedereen bediend met een aantal voorgerechten. Vervolgens kon men genieten van een Italiaans buffet. De spreker van deze avond, auteur en bioloog Midas Dekkers, was inmiddels gearriveerd. Hij heeft ruim vijftig kinder- en jeugdboeken op zijn naam staan en voor volwassenen schrijft hij fictioneel proza. Op deze avond wist hij de leden te boeien door biologisch-wetenschappelijke thema's met gevoel voor humor uit de doeken te doen. Hij vertelde het aandachtig luisterende publiek zijn visie over o.a. het feit dat mensen verkeerd in elkaar zitten, de rennende opa in joggingbroek, waarom mensen naar de sportschool gaan en waarom vrouwen een rits voor in de broek hebben. Na dit mooie verhaal was er gelegenheid om boeken van Midas Dekkers te kopen en te laten signeren. Namens ons nieuwste lid Prolease kreeg Jan Willem Tersteeg na ondertekening van het sponsorcontract een gesigneerd exemplaar van Midas overhandigd.

Aansluitend was er gelegenheid om te netwerken en te borrelen. Onze dank gaat uit naar Jaap Dillen van Novita boekhandel te Bennekom voor de assistentie aan de organisiatie en Restaurant Buitenzorg voor de voortreffelijke catering. Een boeiende avond met een mooie opkomst.

 

 

 

 

 

 

  

LUNCHBIJEENKOMST ONLINE TRENDS

 

Dinsdag 3 maart jongstleden stond in het teken van een lunchbijeenkomst in de Reehorst met als thema "Online Trends”. Tijdens deze goed bezochte bijeenkomst werden ca. 50 belangstellenden door Stefan Verschoor en zijn collega van Veconet bijgepraat over de veranderende wereld van het online zakendoen.

De presentatie zelf was voor veel aanwezigen een eye-opener. De traditionele manier van marketing heeft zijn beste tijd gehad in sommige bedrijfstakken, dat werd gaandeweg de presentatie wel duidelijk. Genoeg stof om over na te praten. Na de presentatie, waarvoor nogmaals onze dank aan Veconet, was er een heerlijk lunchbuffetje en rond 13.30 uur was zoals aangekondigd, de bijeenkomst ten einde. 

Voorafgaand aan de presentatie werd een aantal nieuwe leden verwelkomd  door bestuurslid Marten Kreeft. Dit zijn Prolease, Securitas,Restaurant De Hof en Vallei Auto Groep. Ook de aanstaande mutatie bij Van Putten Van Apeldoorn Notarissen kwam even aan de orde, aangezien ons gewaardeerde lid Tjipke Miedema  binnenkort met pensioen zal gaan. Hij wordt vervangen door Liesbeth van de Brink-Baggerman, ook geen onbekende in het Bennekomse.

De presentatie zelf was voor veel aanwezigen een eye-opener. De traditionele manier van marketing heeft zijn beste tijd gehad in sommige bedrijfstakken, dat werd gaandeweg de presentatie wel duidelijk. Genoeg stof om over na te praten. Na de presentatie, waarvoor nogmaals onze dank aan Veconet, was er een heerlijk lunchbuffetje en rond 13.30 uur was zoals aangekondigd, de bijeenkomst ten einde.

 

 

Footvalley meets mhce

 

Dinsdag 25 november 2014 ontmoetten de leden van Foot Valley de sponsoren van Mixed Hockey Club Ede (MHCE) elkaar in Restaurant de Rijkskamer te Bennekom. 

Er was een grote opkomst van ruim 80 personen. Na een korte introductie door deRabobank was het tijd voor de kolderieke spreker Rudi Videc in zijn rol als "Prof.Dr. Luuk van de Moorsele"Het was een vermakelijk half uur, waarbij flink gelachen werd om zijn uitspraken.

Dick van der Toolen, voorzitter van Foot Valley, nam de microfoon over om Rudi Videc, Suzan Diepeveen (Rabobank) en Koert Kamphuisen (contactpersoon MHCE) te bedanken voor hun bijdrage aan deze gezamenlijke activiteit. Jan Veldhuizen (Credion) tekende het contract als nieuw lid van Foot Valley en Peter van Kleef, de nieuwe uitbater van De Rijkskamer werd geïntroduceerd. 

Met een kopje heerlijke soep vooraf, werd het buffet geopend en kon een ieder genieten van de culinaire gerechten van De Rijkskamer tijdens het netwerken.

De Businessclub is een ledenwervingsactie gestart in de vorm van voetballen met bijbehorende flyer. De leden van Foot Valley werd gevraagd om aan het eind van de avond een voetbal met flyer mee te nemen en deze bal uit te reiken aan een persoon/bedrijf die wellicht geïnteresseerd is in een lidmaatschap van de Businessclub. De sponsoren van MHCE ontvingen een boek over 115 jaar hockey

Kortom: een boeiende en culinaire netwerkavond!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BuSINESSDAG 2014 - ROTTERDAM DURFT HET

Het succes van de ‘Amsterdamse Businessdag’ vorig jaar is deze week zeker geëvenaard. Een bus vol met Foot Valley-leden trok dinsdag 28 oktober 2014 naar Rotterdam. Even een netwerkgesprek of informeel praatje in de bus met een goed verzorgd lunchpakket erbij en voilà: daar was de bus al op de plek van bestemming. Allereerst werd een bezoek gebracht aan de onlangs geopende Culinaire Tempel ofwel Europa’s grootste markthal: een overdekte hal met een groot aanbod van voornamelijk eten en drinken.  Vervolgens gingen we naar het stadion van Feijenoord, de roemruchte Kuip. Na de ontvangst met koffie of thee naar keuze, stonden er drie gastheren paraat voor een rondleiding door het stadion. Daarna ging de groep een klein stukje te voet naar de rondvaartboot van Spido, die al op ons lag te wachten en die ons de stad en de haven vanaf het water liet zien. De rondvaart eindigde bij Hotel New York. Nog even het uitzicht over de Erasmusbrug en de Skyline van Rotterdam in je opnemen om vervolgens te genieten van het buffet dat gereed stond in het pand van de voormalige Holland Amerika lijn. Met een afsluitende tiramisu gingen de leden tevreden weer richting huis.

Wouter Koenderman (ACV), woonachtig in Rotterdam, heeft ons deze dag begeleid en een aantal ins en outs van deze stad verteld.

Met het grote aantal aanwezigen, het afwisselende en boeiende programma, de uitgebreide netwerkmogelijkheden en de gezellige sfeer onderling, kunnen we spreken van een geslaagde Businessdag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Back to the nature 

Dinsdag 23 september 2014 waren de leden van Foot Valley op bezoek bij het Natuurcentrum Veluwe te Ede. Na de hartelijke ontvangst met koffie/thee en appelgebak, werden de fietsen tevoorschijn gehaald en gingen we op sportieve wijze naar het rustgebied van de dieren. Aangekomen bij het rustgebied, werden de fietsen 'geparkeerd' en mocht er niet meer gepraat worden. Geluid zou de dieren wegjagen. Zo stil mogelijk (wat niet helemaal lukte), liepen we richting de wildkansel. De gids vertelde het een en ander over de edelherten, de hindes en de andere dieren. We waren getuige van het burlen en het imponerende gedrag van de herten. Een hert kan tijdens deze periode van burlen wel 40 kg afvallen. Na enige tijd dit schouwspel bekeken te hebben, was het tijd om terug te gaan naar het natuurcentrum. Bij het Natuurcentrum  had men ondertussen niet stil gezeten en zodoende konden we meteen het barbequevlees met bijbehorende gerechten en drankjes nuttigen. Alles was prima verzorgd en we kunnen terugkijken op een gezellige avond. 

De natuur is wonderschoon en dan ook nog zo dicht bij huis…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

presentatie eerste elftal

Op donderdag 28 augustus jl. vond de jaarlijkse presentatie van het eerste elftal plaats, waarbij dit jaar ook de korfballers van DVO 1 en de dameshockeyploeg van WMHC 1 voorgesteld werden aan de supporters, sponsoren en de pers. De teams spelen allen op hoog niveau en de verenigingen liggen op een steenworp afstand van elkaar. Bert Jacobs nam de presentatie op zich, nieuwe spelers en speelsters werden voorgesteld, er werd teruggeblikt op vorig seizoen en vooruit gekeken naar de toekomst.

Hein Oelderik werd naar voren geroepen. Hij is weer terug bij VV Bennekom en is verantwoordelijk voor de externe- en interne scouting. Trainer Eric Speelziek gaf aan dat promotie het ultieme doel is, maar in ieder geval de zesde plaats van afgelopen seizoen te verbeteren. Bij VV Bennekom zijn Reza Ngarogota, Özkan Yilmaz, Laurens Rijnbeek, Bram Eltink, Roy de Ruiter, Mark van Steenbergen en Mike Peters de nieuwe spelers.

Bij de hockeydames is er sprake van onbevangenheid en jeugdig enthousiasme. Het team bevat veel jonge speelsters en de unieke prestatie om te promoveren naar de Hoofdklasse, dwong veel respect af. De selectie van WMHC wordt komend seizoen versterkt met Mabel Brands, Manouk Homma, de Canadese Natalie Sourisseau en de Chinese Yating Liu. Handhaving in de hoofdklasse is het voornaamste doel. De moeite waard om een kijkje te nemen op de Bongerd hoe dit team presteert tegen o.a.  de (inter)nationale toppers Maartje Paumen en Naomi van As.

Last but not least werd de selectie van DVO 1 gepresenteerd. DVO is de op twee na grootste korfbalvereniging van Nederland en de korfballers hebben een geweldig Korfballeague seizoen achter de rug.  Trainer Gerald Aukes kijkt uit naar het nieuwe seizoen. Nieuwelingen bij DVO zijn Fleur Hoek en Noël van der Honig.

Bij alle teams wordt de lat weer wat hoger gelegd en zijn de verwachtingen hoog gespannen. De sportliefhebbers kunnen in ieder geval genieten van topsport in de nabije regio.

Na de officiële presentatie van de teams, was er gelegenheid om een praatje te maken met de spelers of om te netwerken. De avond was goed verzorgd, inclusief de catering van Hotel De Wageningse Berg.

Sporters succes

 

sport-event

Op uitnodiging van de Rabobank Vallei en Rijn waren de leden van Foot Valley op donderdag 8 mei 2014 aanwezig bij het groots opgezette SportEvent in Hotel De Wageningse Berg. Een prachtige locatie voor een boeiende avond, exclusief georganiseerd voor (sport)businessclubs.

Na een korte inleiding van Gerard van Hoeven (Rabobank) nam Jack van Gelder, de presentator van deze avond, de microfoon over en werden de forum-leden Hans Nieuwenburg, Hendrik v.d. Beek, Gerdo Hazelhekke en Arno Boon geïntroduceerd voor het interactieve sportforum. Deze vier personen gingen met Jack van Gelder en Gerard van Hoeven in gesprek over actuele thema’s. De avond werd vervolgens voortgezet met deel 1 van de sportquiz. Op twee grote schermen werden mooie sportmomenten getoond, zoals de gouden medaille van Epke Zonderland op de Olympische Spelen in 2012. Daarna kon men de bijbehorende vraag beantwoorden met ‘petje op, petje af’, waarvoor mooie oranje petten beschikbaar waren. Na een korte pauze, waarbij men voorzien werd van een hapje en een drankje, ging de sportquiz verder met deel 2 en 3. Wederom historische sportmomenten die in ieders geheugen opgeslagen zijn. De winnaars van de sportquiz deel 1,2 en 3 en de sportforum-leden ontvingen een replica van de WK-voetbal. Ben Smeenk (Rabobank) bedankte alle aanwezigen voor hun komst en Jack van Gelder voor de boeiende presentatie met zijn vele anekdotes.

Het bestuur van Foot Valley heeft na het officiële programma de contracten door haar nieuwe leden Rozenburg Assuradeuren B.V. en Angeli Hairstyling laten ondertekenen (introductie en foto’s nieuwe leden: elders op de website). Als afsluiting van de avond was er een netwerkborrel, waarbij Hotel De Wageningse Berg de catering voortreffelijk verzorgd heeft. Wij bedanken de Rabobank Vallei en Rijn en Hotel De Wageningse Berg voor deze goed georganiseerde bijeenkomst en hopen dat het WK-hockey en het WK-voetbal dit jaar oranje-successen opleveren.

 

 

whisky-proeverij

Dinsdag 8 april 2014 konden de leden van Foot Valley kennis maken met verschillende soorten whisky. Ronald Wuijster, gehuld in Schotse kilt, verzorgde namens Gall & Gall Bennekom de whisky-proeverij. Na een korte inleiding over  het productieproces van whisky, konden de ongeveer 40 aanwezigen 2 soorten whisky proeven. Na de eerste geur- en smaaktest werd men voorzien van 2 bijpassende hapjes, die met zorg uitgezocht en bereid waren door Frank Bakkenes (Frank heeft de leden al een keer verrast met het eten tijdens het dagje uit in Amsterdam in 2013).

In de loop van de avond waren er nog 2 soortgelijke rondes, zodat men na het proeven van 6 soorten whisky voldoende vergelijkingsmateriaal had om zijn of haar voorkeur uit te spreken. Aan het eind van de avond was er de mogelijkheid om een fles whisky te kopen. Een gezellige avond, waarbij ook de niet-whisky-liefhebbers hun eigen favoriete drankje konden nuttigen en er weer volop gelegenheid was om te netwerken. We kunnen spreken van een geslaagd evenement, dat mede mogelijk gemaakt is door Autobedrijf Braber en Café Premier, waarvoor onze hartelijke dank!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VOETBALWEDSTRIJD FV

Op zondag 2 maart 2014 is de Businessclub met 35 personen naar de wedstrijd FC Utrecht –FC Twente geweest. De groep werd in WK-sferen ontvangen door een Braziliaanse dame (zie foto). Het programma voor aanvang van de wedstrijd bestond uit soep met een broodje, een welkomstwoord door Wilco van Schaik (directeur FC Utrecht) en de voorbeschouwing op de wedstrijd door Bert Gozems. Kees van Wonderen, assistent trainer bij FC Twente en rasechte Bennekommer, kwam ook nog even zijn gezicht laten zien in de speciaal voor ons gereserveerde loungeruimte.

Om 12.30 uur floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. Het was een mooie zonnige dag, waarbij de aanwezigen volop genoten. Zij waren getuige van een wedstrijd, waarbij de twee ploegen elkaar qua uitslag in evenwicht hielden: 1-1. Na de wedstrijd werd er nog even gezellig nagepraat en geborreld in de grote Businessclub van FC Utrecht, waarna de bus de aanwezigen weer netjes naar Bennekom terugbracht. Kortom, een uitermate geslaagd en gezellig voetbalmiddagje.

 

 

 

fluitend ondernemen

Op dinsdag 4 februari 2014 waren Eric Braamhaar en Benno Schildkamp te gast bij Foot Valley. Na een heerlijk stamppotbuffet van ’t Pakhuis uit Ede, hield voorzitter Dick v.d. Toolen een korte inleiding en heette in het bijzonder de gasten Gé v.d. Brink (Rozenburg assuradeuren), Gerdo de Jager, Astrid de Jager, Diny Zeggelaar (Angeli hairstyling) en Paul en Jeroen Hendriksen (Pro-air, Ventilatieshop) van harte welkom.

Eric Braamhaar is scheidsrechter betaald voetbal, geeft lezingen in het bedrijfsleven en is werkzaam voor de scheidsrechtersopleidingen bij de KNVB.

Benno Schildkamp is directeur van Food Connect uit Almelo, geeft lezingen, heeft het boek ‘voetballend ondernemen’ geschreven en heeft een managementmodel, het SAS-model (Stadion als Spiegel) ontwikkeld. Voor deze benadering van management gekoppeld aan voetbal heeft hij in 2012 de award “slimste bedrijf van Nederland 2012” ontvangen.

Het fluiten van een wedstrijd en het aansturen van een bedrijf vragen beiden om goed leiderschap. Teambuilding en klantgerichtheid staan centraal voor iedere organisatie. Om de beurt en elkaar aanvullend lieten de mannen met anekdotes en filmpjes zien, dat leiderschap bepalend is voor de ontwikkeling van mensen en dat je talent met jouw leiderschap kunt laten opbloeien. Met het SAS-model maakte Benno duidelijk, dat de toeschouwers op de tribune en de klanten van je bedrijf een beter zicht hebben op het voetbalveld of de werkvloer dan de personen die zich daar bevinden. Tegenslagen, iedere dag opnieuw presteren, met beide benen op de grond blijven staan, simpel communiceren en motiveren passeerden de revue. Een mooi verhaal met humor verteld, voorzien van praktische tips.

Na een dankwoord richting de sprekers door Dick v.d. Toolen, werd de avond nog benut voor de contractondertekening met Sil Lammers (’t Pakhuis).

 


Claire’s Experience

Op 26 november jl. waren de leden van Businessclub Footvalley te gast bij De ReeHorst in Ede om ‘Claire’s Experience’ te ervaren. 

De avond begon goed met een ontvangst in Claire’s Lounge met een glaasje prosecco en diverse hapjes. Voorzitter Dick van der Toolen hield een korte toespraak, waarbij tegelijkertijd twee nieuwe leden een contract tekenden. VHM en Rennes Technisch Beheer ontvingen een bos bloemen, net als Heleen Evers, die het bestuur gaat assisteren met een aantal administratieve werkzaamheden.

Managers Corine Stamrood en Susan Blankestijn van de Reehorst kwamen vervolgens aan het woord om meer te vertellen over de geschiedenis van het bedrijf en het ontstaan van de naam Claire. 

De gasten kregen een rondleiding door het bedrijf onder begeleiding van Corine Stamrood, Nicole van Laar en Remco Ruchtie.  Er werd een kijkje genomen achter de schermen van het theater, in de President 3D Wellness Suite van het hotel en niet te vergeten restaurant Valentino. Op verschillende plekken stonden heerlijke voorgerechtjes en drankjes klaar. 

In restaurant Valentino bereidden de koks ter plekke een door iedereen zelf gekozen hoofdgerecht. Terwijl een aantal voetballiefhebbers de wedstrijd Ajax-Barcelona keken stond in de lounge een tafel vol heerlijke nagerechten klaar. Dat was smullen!

 

Het was een zeer geslaagde avond vol verrassingen. Veel leden hebben de uitgebreide mogelijkheden van de Reehorst leren kennen. Wij bedanken ReeHorst hartelijk voor de gastvrijheid!

 

WILDPREUVENEMENT W&G GROEP TE EDE

 

Leden van de Business Clubs ‘de Gelderse Kring’ en ‘Foot Valley’ waren op 31 oktober 2013 gezamenlijk te gast bij de W&G Groep te Ede. Bij aankomst werden de gasten verwelkomt door de jachtblazers van ‘de Valouwe’ en lag er een mooie rode loper uit.

 

De voorzitters van de Business Clubs startten een gezamenlijke introductie, waarna een drietal sprekers, Arnoud Leerling (Food Valley), Eva Düsterhöft (NIZO) en Jan Dirk van der Voort (kaasboer in Lunteren) aan het woord kwamen met een interessant verhaal over het maken van kaas. De sprekers werden geflankeerd door mooie karikatuurtekeningen van Flip van Wijngaarden.

 

De aanwezigen waren inmiddels wel nieuwsgierig geworden naar het wildpreuvenement zelf en werden wat onrustig en luidruchtig. Het vlees, afkomstig van W&G, werd door diverse restaurants uit de regio bereid. Op diverse plaatsen in het bedrijf stonden medewerkers van de restaurants met hun proeverijen klaar. Tijdens het nuttigen van de etenswaren kon men natuurlijk gezellig praten en netwerken. Voor degenen die even iets anders wilden dan eten, waren er demonstraties van o.a. het villen van een varken en het opzetten van dieren. De jachtblazers lieten zich gedurende de avond geregeld horen en zorgden voor een toepasselijke noot. 

De avond was zeer goed georganiseerd en was voor iedereen een geslaagd, gezellig en heerlijk evenement van beide Business Clubs. Onze dank gaat uit naar de W&G Groep!

 

 

 


BEDRIJFSBEZOEK ACV GROEP EDE

Dinsdag 1 oktober 2013 waren de leden van businessclub Foot Valley en sponsors van DVO gezamenlijk te gast bij de ACV Groep te Ede. Na de hartelijke ontvangst met een drankje en een hapje hielden Wouter Koenderman en Geurt Hendriksen (beiden ACV Groep) een inleidend praatje. Vervolgens werden de aanwezigen in groepjes rondgeleid over het terrein van ACV, waarbij o.a. een kijkje genomen werd bij het afvalbrengstation, de Restore, de zoutopslag en de diverse afvalinzamelingswagens. Na de rondleiding maakte Mario van der Ende, oud voetbalscheidsrechter, zijn opwachting. Aan de hand van vragen, samengesteld door Geurt Hendriksen, ontstond er een interessant verhaal. Na een vragenronde door de aanwezigen, werd Mario bedankt en nam Dick van der Toolen, voorzitter van Foot Valley,  de microfoon over. Dick stelde in het kort 2 nieuwe leden voor, te weten ‘U kunt mij huren’ van John van Haren en ‘VHM’ van Jan Veldhuizen. Ten slotte stond er een heerlijk warm en koud buffet klaar voor de aanwezigen en ontvingen zij een presentje bij vertrek. Wij bedanken de ACV Groep Ede voor hun gastvrijheid en gevarieerde programma van deze avond.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Businessdag bezoek Heineken Zoeterwoude en Amsterdam Centrum 

Op dinsdag 3 september 2013 by chepsales4all"> hebben de leden van businessclub Foot Valley een bedrijfsbezoek gebracht aan één van onze leden, de Heineken Brouwerijen in Zoeterwoude . De busreis werd onderweg nog even opgehouden door een spontane politiecontrole, maar iedereen bleek toen nog nog nuchter . De lunchpakketten in de bus onderweg werden overigens gesponsord door by chepsales4all"> Rabobank Vallei en Rijn, waarvoor nog onze hartelijke dank. Op het brouwerij complex bleek eigenlijk wel, hoe groot het bedrijf Heineken eigenlijk wel niet is, alles gaat in grote getallen ! Na een paar heerlijke biertjes zijn we doorgereden naar hartje Amsterdam, waar Rob van Hulst samen met zijn gidsen de groep meenam naar zijn eigen pand midden op de welbekende Wallen. De leden by chepsales4all"> hebben daar kunnen genieten van een running diner programma, waar zij tussen de verschillende excursies door telkens by chepsales4all"> weer werden verrast met heerlijke gerechten, klaargemaakt door Frank Bakkenes.

Deze jonge ambitieuze kok is dit jaar de winnaar van de Cas Spijkers Award. Zijn talent konden we dan ook wel proeven. Dit samen met de verhalen van Rob van Hulst en zijn gidsen, was een mooie combinatie. Kortom een geslaagde businessdag, rond 22.00 uur was iedereen by chepsales4all"> weer in Bennekom terug.


 
BUSINESSCLUB FOOT VALLEY: HET GAAT OM DE GUNFACTOR

LEES HIER HET BERICHT IN DE EDESE POST>Nieuwe leden Businessclub

Jan Werkman van Werkman & De Jong uit Ede en Arnoud Hoogendoorn van Color Business Centers uit Ede hebben we mogen verwelkomen als nieuwe leden van de Business Club Foot Valley. 


Werkman & De Jong
Match ambitie met ambitie. Een onderneming heeft doelen en zoekt daar de meest geschikte mensen voor. Een werknemer heeft doelen en zoekt daar de best passende omgeving voor. Werkman & De Jong brengt deze twee ambities bij elkaar. Zie ook www.werkmandejong.nl

Color Business Centers

CBC staat garant voor flexibele kantooroplossingen met een persoonlijke aanpak in facility management én  in gastvrijheid. De kantoorruimtes zijn kleurrijk en functioneel. Ook in Ede aan de Galvanistraat 1 (tegenover de Rabobank) vind u een vestiging van CBC.  Zie ook www.colorbc.nlvhm | voetgolf Bennekom Open

Alwin Waaijenberg iswoensdag winnaar geworden van het 'vhm | voetgolf Bennekom Open'. Op het Eilandvan Maurik liet Waaijenberg bij het voetgolf zien te beschikken over een primatraptechniek. Met zijn 62 schoten, kwam hij maar 2 schoten boven het baanrecordvan Erwin Koeman uit.
 
Organisator Jan Veldhuizen van vhm | accountants & belastingadviseurs had leden en vrienden van de businessclubFoot Valley Bennekom uitgenodigd alsmede een aantal leden van Bennekom zelf,voor een avondje voetgolf. Onder ideale omstandigheden werden in totaal 18holes gelopen. Het principe is hetzelfde als bij gewoon golf. Alleen nu met eenvoetbal proberen een hole in zo weinig mogelijk schoten te nemen. Afwijkend isdat op een paar banen rode- en gele pionnen rechts of links moesten wordengepasseerd als extra hindernis. 
 
Al vanaf het begin was te horen dat ook hier een aantaldeelnemers een bloedhekel aan verliezen hebben. Zo schreeuwde Wilco Franken afen toe zijn frustraties er uit De scherpte van vroeger leek er niet meer tezijn bij het bestuurslid technische zaken. Die bombardeerde vooraf RonaldLieftink als favoriet. De interim trainer van het afgelopen seizoen had al denodige ervaring. Maar Lieftink viel niet in de prijzen. 
 
Dat deden de doelmanSjoerd Rensen en linksachter Mark van Steenbergen van het eerste elftal ookniet. Nadat de stofwolken na anderhalf uur intensief voetgolf warenopgetrokken, bleek Waaijenberg de sterkste. Waaijenberg was een van de driespelers die een hole-in-one produceerde.Voor de winnaar was er een trainingspak en businesstrolley van het merkMacron, beschikbaar gesteld door Teamkleding4all. 
 
Uiteindelijk greep Mark Leisink, die een toppositieverspeelde door op een hole negen pogingen nodig te hebben, het zilver voorHerman van Steenbergen. Voor Leisink lager een bodywarmer van Macron klaar. Eenwaardecheque van 75 euro bij Eighty-seven Ede was de beloning voor VanSteenbergen. 
 
Ook Thomas van den Hul en Marten Kreeft gingen niet met legehanden naar huis. Van den Hul werd laatste, en kreeg een bal mee om nog eensextra te oefenen. De Edese aannemer Kreeft had het beste het oog op de vraaghoeveel ballen er achterin de kofferbak konden van de Mitsubishi Outlander vanAutobedrijf Braber. 
 
Na een meer dan geslaagd evenement kon onder het genot vaneen biertje of andere verfrissing geconcludeerd worden dat het eerste 'BennekomOpen' een succes was geweest. En dat eentweede editie eigenlijk niet kan uitblijven.
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 


  

 


 

 

 
 

 

  

 

 

 

 

 

 

 


 

 
  
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 


 

   


 

 

 

 

 

 

 

 

  


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  

 


 

 

VOORLOPIGE AGENDA 2018


Bedrijfsbezoek

Dinsdag 6 maart 2018

Locatie: Manege zonder drempels

Lustrum weekend

Vrijdag/Zaterdag 6 en 7 april 2018

Locatie: Hannover

Workshop Patisserie

Dinsdag 15 mei 2018

Locatie: Mekking Bennekom

Midzomeren (+ partner)

Dinsdag 26 juni 2018

Locatie: Hoekelum + muziekband

Ontbijt-lunchbijeenkomst

Dinsdag 18 september 2018

Locatie: Toyota De Maes

Wild-event

Donderdag 11 oktober 2018

Locatie: Buitenzorg & Cinemec

Gezamenlijk Businessevent

november

Locatie: nader te bepalen