In december opende Unilever in Wageningen het nieuwe Foods Innovation Centre, ook wel “Hive” genoemd.
In Hive worden alle wereldwijde food innovaties van Unilever gedaan voor merken als Knorr, Hellmann’s, De Vegetarische Slager en Calvé. Er wordt bijvoorbeeld onderzoek gedaan naar het gebruik van plantaardige ingrediënten, vleesvervangers, efficiënte gewassen, duurzame voedselverpakkingen en voedzaam voedsel. Op 17 maart krijgt u de mogelijkheid om een exclusief kijkje achter de schermen te nemen. Jos Tissen (Foods Innovation Manager) zal ons meenemen in de wereld van Unilever, waarbij wij ook een rondleiding krijgen door dit duurzaam en energieneutraal pand. Na de rondleiding kunt u tijdens een walking diner met elkaar napraten en netwerken.
Ons verzoek aan u om u zo spoedig mogelijk aan te melden in verband met het verplicht aanmelden op naam bij Unilever. Daarnaast zal u bij binnenkomst een geldig legitimatiebewijs moeten kunnen laten zien.
Praktische zaken op een rij:
Geïnteresseerd in een lidmaatschap?